2013年2月24日星期日

elegant vind gjenopprette gamle måter fører nye mote Nike sko for jenter

Chattet for en stund og Kezan Great Sage med flere Goblin familien eldste, nike free run dame Dette forlot Goblin stammene. Bombene utjevning andre utjevning enten langsomt eller høyere risiko koeffisient, og bomber utjevning metoden, den andre leveling metoden er langt fra, uansett nike klasse åpnet andre mye, så bare midlertidig utjevning, gjorde det et par dager ikke hvordan å håndtere Association of territorium, er det på tide å si i hva, ellers dette spasertur unna dispensere når dumpet for lite.

Tilbake til territoriet, kom til territoriet til rådhuset, og sett på utviklingen av hele territoriet, kan nike free run sko ikke hjelpe, men nikket på hodet - bare noen få dager, har apoteket blitt oppgradert til 4, men virksomheten nike beste butikker, er apoteket utjevning essensielle ting, etterfulgt av auksjonshuset virksomhet, tross alt, i den evige tårnet leveling spillere sakte opp Daguai pensel til noe direkte knyttet til auksjonshuset til auksjonen gikk så virksomhet kan knapt; berører dagligvarebutikk, våpen butikk, rustning butikk, på grunn av mangel på en master, master-nivå NPC elementer i disse butikkene er søppel, naturligvis ingen å nedlatende. nike tenkning, når du går for å behage noen stor master-nivå NPC avgjort.

I det øyeblikket, billige nike free plutselig mottatt fra swordsmith Merry:? "The Providence brødrene, i morgen er det tid for den andre børsten Territory, sier at denne gangen vil være en engangs børste to territorier, må du hjelpe meg og fanget en territorium ! "

没有评论:

发表评论