2013年1月31日星期四

ugg Ashur støvler kastanje 5760 designer reiser

Som ung og uvitende jente bare jag side av grensen, men kjent for sin søster, men har også tid til å ta en nærmere titt. ugg australia norge nikket sakte, "Du gjør det rette, minst hun har rett til å kjenne sin mor, å vite hvorfor de kom til denne verden." til ugg Løftekroken møtte øynene hans sorger og gleder hull ut, midlertidig glemte ord som hjerter Spa gjennomvåt. ugg men fine muser, "var Johnson slutten av Qing-dynastiet, og den politiske situasjonen har vært kaotisk, urolig verden uro, hver har et vanskelig sted." ugg taus et øyeblikk, hvisket sa: "Min far var dårlig business, arvet familiebedriften etter flom av investeringer fiasko ... mest avskyelige er hekta på opium moren derfor flytte ut av huset, og jeg bor i andre boliger. snart bestefar døde, vil min mor bli flyttet tilbake til sin hjemby for å gå til begravelsen. "

Mor en gang trodde at å bo i opium røyken innhyllet i huset, er dag-til-dag lever et desperat dag, ensbetydende med å vente på døden. Så veien å gå i begravelsen, med Mr. Hamilton i møtet på toget, ble det hennes eneste redning synlig. uggs lepper et snev av et smil, vassen overflaten krusninger Yang Kai, "Mr. Hamilton oppdagelsesreisende reise for mange år i Orienten, løp han inn min mor i den sørlige delen av Yangtze-elven Arch Bridge, så forelsket i sin søken etter henne fra Jiangnan tilbake her. "

Moren forlot alt for å følge Mr. Hamilton, til å flykte eksotisk, vet jeg ikke hvor mye mot den endelige avgjørelsen. Ønsker å komme hjem ville ikke lenger være bekymret, er bare en liten datter, må hennes sak bli tatt bort. Da hun var bare elleve år gammel, glad gå med båt, men jeg vet ikke bort for syv år ... først kom uggs på nett de britiske dager friske og vakre, var ikke fornøyd. Mr. Hamilton ende opp gift med moren å sende henne adgang til de beste skolene, og hyret en veileder for å lære henne engelsk, fransk, vokal og piano. Dacha, eier henne føllet og jockey, free ride på ranch ... hjerter små jenter, men vil alltid huske hennes kjære,http://www.uggsaustralianorgez.com/ er tusenvis av miles unna, er hennes hjem longchamp bags.

没有评论:

发表评论