2013年9月4日星期三

www.shoxskove.com nike free ssu65

I en avstand på Huangzhou mer enn hundre kilometer sør- øst for Hirayama bort på veien er også fullpakket med et bevegelig kjøretøy og fotgjenger flyt. Innføring av en avtagende måne,nike free, til jorden dekket med et lag av sølv, av Pyongyang retrett ned den japanske, dannelsen av en buktende elv, rullende mot Sør angitt. En Jiajun allestedsnærværende for å hindre luftangrep, en transport lastebil kjøretøy frontlykter slått av veien, veien på begge sider av fjellet, den japanske infanteriet en andpusten, vaklende, men for å unnslippe, som går til å snakke.

Panikkslagne rop,nike shox, plutselig kom fra nord, den raske spredningen sørover langs rekkene, nesten en håndvending, teamet plutselig kaos, har Guizi Bing gjemte seg i de nærliggende enger og skog å flykte, Huangbuzelu biler på veien, ofte iscenesatt ulykker, horn, bebreidelse lyd konvergerende film, en oppjaget retrett scene. Når mer enn et dusin fly Mosquito bombefly fløy over den nike air max 1 japanske, den japanske raskt kvele opprøret, ikke merke mye av An Jiajun pilot, begynte med en følelse bombe.

Fleet sirklet i luften,nike shox sko, fant ikke noen bevegelse, fortsetter de å fly sørover, forbereder bombing foran Jinchuan og Kaesong, mens i intelligens etterforskningen forstyrret tempoet i tilbaketrekking av japanske tropper, tilsynelatende penn en god avtale. Med himmelen flyet dro, Guizi Bing må bare komme ut fra gjemmestedet, og så kom den skarpe lyden av fløyter og skjelle, lastebiler, begynte soldater å gråte ut, sette i skjul i skogen ved siden av veien bil lansering, overalt en kaotisk bråkete scene.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论