2013年9月2日星期一

www.shoxskove.com nike shox sko swc196

Da flere av soldatene returnerte til troppen Fuwen Tanimoto side, sprang han til en person kick, lufte sitt sinne etter skytingen er fortsatt grublet er at de som ikke fortsette fallskjermjegere landing En Jiajun er å forholde seg til de som har landet, hørte han noen rope : Empire krigere, nike shox har ingen rømningsvei, og med nike shox norge on! Tanimoto snudde hodet i overraskelse, fant at navnet på ringe-til -luft avfyring Ampezzo, Tanimoto rik tekst som også ikke trenger å bekymre deg for det ned, vendt flere underordnet knurret, og de holder en pistol med fortiden, mens du kjører mens bajonetter trukket fra sliren, når det er nødvendig, for å lukke kamp.

Harde kamper,nike shox sko, har folk fortsatt å falle rundt dalen av rik tekst hylende, med flere menn utgjør den ledige stillingen. Japanske cheap ray ban sunglasses soldater rundt stadig svakere momentum, med påfølgende tre Echelon luftbårne En Jiajun, synet av dem som gjør en rekke farger fallskjerm ! Fire Zhou Hengfei kuler, med en skarp plystring redd sharen, overalt er det folk som skutt ned. Menheng kom, langs dalen av den rike kulturen som soldat Yintanshenwang. Tvunget usynlig press, falt Tanimoto Fuwen til bakken, fortsetter å flytte aktiviteter En Jiajun fallskjermjegere skutt.

Plutselig Tanimoto Fuwen føler luftstrøm forvirring,nike shox norge, knapt så opp og så en merkelig ting som skjedde for å se flyet passerer overhead fra bunnen av, med en stor syklon, ikke langt fra det åpne land høsten. Tanimoto Fuwen sett et dusin soldater hoppet fra flyet ned, og innså at det var en militær vibe En Jiajun utstyr øyenstikker maskin, fordi det virker som en gutt leker med bambus øyenstikker navngitt. En Jiajun disse soldatene, men også fra hytta og dro ut en liten pistol, en liten justering på bakken, deretter tung beskytning, den dumpe lyden av banging, skyting eksploderer etter hverandre rundt, nok en gang satt av en kjøtt og blod.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论